Logo stor Helseklinikken Fredrikstad - Helseklinikken Fredrikstad - Tannlege Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Østfold

Oralkirurgisk behandling hos Helseklinikken Fredrikstad

Oral kirurgi og oral medisin omhandler diagnostikk og kirurgisk/medisinsk behandling av sykdommer i munnhulen, kjevene og tilgrensende deler av ansiktet.

Send oss en melding

Sammenheng mellom generell helse og munnhelse.

Sammenhengen mellom oral helse og generell helse har avgjørende betydning for diagnostikk og behandling innen området oral kirurgi og oral medisin.

Eksempler på oralkirurgisk behandling vi tar imot er operasjon av visdomstenner, retinerte tenner, endodontisk kirurgi/rotspissamputasjoner, cystectomier, benoppbygginger, biopsier og implantater.

Her behandler vi også ulike oralmedisinske tilstander som forekommer i munnhule og kjeve/ansiktsregion, for eksempel ulike slimhinneplager, smertetilstander og kjeveleddsproblemer.

Oral kirurg som utfører en operasjon
Kvinne hos tannlegen

Behandling for de med tannlegeskrekk

Vi har spesielt faglig interesse for utvikling av behandlingsmetoder som gir økt pasienttilfredshet, pasientsikkerhet og bedring av behandlingsresultat. Vi holder på med forskning i privat regi som kan gi gode behandlinger innenfor hode/hals/kjeve området, og da spesielt ved rekonstruksjoner.

Dette for å gi et best mulig behandlingstilbud for pasienter som har vært gjennom kreftbehandling for eksempel.

Behandlinger du får hos oss:

  • Implantatbehandling
  • Kirurgisk fjerning av visdomstenner
  • Rotspissamputasjon
  • Cysteoperasjon
  • Bentransplantasjon
  • Kjeverekonstruksjon
  • Behandling av slimhinnelidelser, eller lidelser i kjeveledd

Priser for oralkirurgiske inngrep

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle