Logo stor Helseklinikken Fredrikstad - Helseklinikken Fredrikstad - Tannlege Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Østfold

Tannsmykker hos Helseklinikken Fredrikstad

Mange ønsker å dekorere tennene sine med forskjellige typer dekorative smykker.

Dette er en morsom måte å uttrykke seg på, og særlig om man skal noe spesielt som for eksempel i bryllup eller andre festligheter. Vi hjelper deg med dette!

Bestill time hos oss nå, så lover vi å ta godt vare på både deg og tennene dine!

Send oss en melding

Pynt deg til fest hos tannlegen!

Vi kan tilby deg et stort utvalg i tannsmykker. Kom innom oss så ser vi utvalget sammen og bestiller det perfekte smykket for deg.

Det lønner seg å feste et tannsmykke hos tannlegen. Da unngår du eventuelle komplikasjoner og skader på tannen. Vi utfører skånsom festing av tannsmykker sånn at det ikke blir skader når du skal fjerne smykket igjen.

Tannsmykket festes av tannlegen ved å bruke litt flytende plastmasse som herdes når det tørker. Når du senere vil fjerne smykket, fjernes det hos tannlegen som polerer tannen etterpå, så det ikke blir noen merker.

Bilde av diamant som tannsmykke - Helseklinikken Fredrikstad - Tannlege Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Østfold

Priser for tannsmykker

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle