Logo stor Helseklinikken Fredrikstad - Helseklinikken Fredrikstad - Tannlege Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Østfold

Behandling av periodontitt hos Helseklinikken Fredrikstad

Om tannkjøttet ditt blør, må du kontakte oss. Vi kan finne ut hvorfor du har blødninger og avgjøre hva slags behandling du måtte trenge.

Våre tannleger har direkteoppgjør i samarbeid med Helfo (Helseøkonomiforvaltningen). Kontakt oss hvis du lurer på om du får støtte fra Helfo. Våre tannleger avgjør om du har krav på refusjon fra dem.

Vi har gratis uforpliktende konsultasjon for deg som har stort behandlings-behov. I blant vil NAV dekke den nødvendige tannbehandlingen, hvis du ikke har råd.

Bestill time hos oss nå, så lover vi å ta godt vare på både deg og tennene dine!

Send oss en melding

Blør tannkjøttet ditt?

Periodontitt er en samlebetegnelse for forskjellige tannkjøttsykdommer. Det er en betennelse i tannens støttevev og skyldes bakterier mellom tannen og tannkjøttet. Sykdommen er den vanligste årsaken til tap av tenner for nordmenn over 45 år.

Tannkjøttbetennelse krever fjerning av tannstein hos tannlege eller tannpleier. Om belegget sitter dypt i tannkjøttet, kan det være nødvendig med kirurgisk behandling for å få bukt med sykdommen.

For å forebygge tannkjøttbetennelse og periodontitt er det viktig med god tannhygiene kombinert med regelmessige besøk hos tannlege.

Bilde av eldre kvinne hos tannlegen - Helseklinikken Fredrikstad - Tannlege Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Østfold

Priser for behandling av tannkjøttbetennelse (periodontitt)

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle